The pink flamingo geboortekaartjes op maat

Geboortekaartjes op maat

Interesse in een geboortekaartje

 

Wil je ook een kaartje op maat bestellen en de geboorte van jouw kindje op een unieke manier met je vrienden en familie delen? Ga dan naar 'Offerte' om een offerte op te vragen. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen? Ga dan naar de 'contact' pagina. Stel je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

En dan...

 

We maken een voorlopige offerte voor je op basis van je wensen. Deze ontvang je binnen 3 werkdagen. Hierop staan de ontwerpkosten, en de geschatte materiaal en drukkosten. Deze kunnen nog veranderen gedurende het ontwerpproces, omdat bijvoorbeeld de kleur van een envelop of de papier keuze vaak beter bepaald kunnen worden als het ontwerp in een wat verder stadium is.

 

Na goedkeuring van de offerte ontvang je binnen 2 weken het eerste ontwerp. Op basis van je opmerkingen passen we het ontwerp aan, totdat je helemaal tevreden bent. Doorgaans lukt dat met maximaal drie revisies.  Vervolgens leveren we je een proefdruk van het product, zodat je het eindresultaat kan bewonderen. Hierna is nogmaals ruimte voor eventuele aanpassingen. Dit leidt tot het definitieve ontwerp.

 

 

Na de geboorte

 

Na de geboorte van jullie kindje stuur je ons het liefst dezelfde dag nog de gegevens die op het kaartje moeten. Afhankelijk van het tijdstip maken we het kaartje zo mogelijk die dag nog in orde. Vervolgens sturen we via de mail nog een laatste preview van het kaartje, waarbij jullie de gegevens nog een keer kunnen controleren. Na akkoord gaat het kaartje naar de drukker, en wordt het doorgaans, afhankelijk van de druktechniek, binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd.

 

 

Interesse in een ander product

 

Ook voor de andere producten ga je naar de pagina 'Offerte'. Vervolgens maken we een offerte op basis van de aangegeven wensen. Na goedkeuring van de offerte maken we een ontwerp. Deze zal u binnen 2 weken na goedkeuring van de offerte ontvangen. Op basis van uw opmerkingen passen we het ontwerp aan, totdat u helemaal tevreden bent. Doorgaans lukt dit binnen 3 revisies. Vervolgens leveren we het product.